In samenwerking met

In de afgelopen jaren heb ik met diverse organisaties samengewerkt, meegedacht over inhoud van programma’s en heb programma’s gepresenteerd.

Stadsdialoog Zwolle Armoedevrij. Een programma dat tweemaal per jaar plaatsvindt, in juni en november op initiatief van de gemeente Zwolle. Ik mag het programma presenteren, interview gasten en zorg er voor dat het programma soepel verloopt. Er nemen elke keer zo’n 100 mensen deel aan het programma en het betreft een mix van ervaringsdeskundigen en professionals. Passend bij het programma, de mensen voor wie het georganiseerd wordt, is mijn bijdrage om niet.

De Juridisch Publieksacademie. Ook een programma dat tweemaal per jaar plaatsvindt en een samenwerking is tussen de Rechtbank Overijssel, Hogeschool Windesheim opleiding HBO Rechten en het Zwols Juridisch Genootschap. Ik denk mee over onderwerpen, benader sprekers en modereer de avond. Onderwerpen liggen op het snijvlak van juridisch maatschappelijke kwesties en is voor iedereen bedoeld die hierin is geïnteresseerd. We mogen ons telkens verheugen in zo’n 100 bezoekers.

Ik ben verbonden aan TedX Stadkamer. In 2019 met een paar enthousiaste mensen opgezet vanuit Stadkamer Zwolle. In 2020 vindt de tweede editie plaats, coronaproof, zoals zoveel programma’s in 2020. Onderwerp is: the power of failure. Ik denk mee over thema en sprekers en presenteer het programma.

Daarnaast heb ik een deelprogramma gemodereerd over laaggeletterdheid en gezondheidsvaardigheden in opdracht van Stadkamer/Taalpunt Zwolle.